Νίκη Βόλου, Τμήμα Τριάθλου

Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α., επίσημο μέλος της Τ.Ο.Ε.

Αποδεικνύοντας ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είναι η καρδιά του αθλητισμού, είναι πηγή υγείας, ενέργειας και ευεξίας για κάθε ηλικία ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνει ότι εκδόθηκε η αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ για το τμήμα τριάθλου.

Η λειτουργία του τμήματος ξεκίνησε άμεσα με αθλητές του τμήματος κολύμβησης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, μαζί με τη Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης προχώρησαν σε όλες εκείνες τις ενέργειες κι επαφές και σε κεντρικό επίπεδο με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες, προκείμενου το νέο τμήμα να ενταχθεί στο πλαίσιο αρχών που διέπουν τη λειτουργία στη διοικητική δομή του τμήματος κολύμβησης.

Το τμήμα τριάθλου της Νίκης Βόλου είναι επίσημο μέλος της Τριαθλητικής ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ) από 28 /03 /2023 και αριθμεί 11 αθλητές και αθλήτριες.

Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Καλαϊτζογλίδης Γρηγόρης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα κολύμβησης και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ επιπέδου από την ΓΓΑ κλασσικής κολύμβησης και άδεια ασκήσεων επαγγέλματος τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις και μεταπτυχιακό στην εργομετρία – εργοφυσιολογία.

Υπεύθυνος για το τμήμα τριάθλου είναι ο κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.