ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, το Τρίαθλο σε περιμένει…

Το νεοσύστατο Τμήμα Τριάθλου του συλλόγου μετά την εγγραφή του συλλόγου στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας της οποίας είναι μέλος καθώς και της πλήρους αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ αποκτά και την επίσημη ιστοσελίδα του.

www.nikivoloutriathlon.gr

Οι επίσημες εγγραφές για τις Ακαδημίες ξεκινούν από 01 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του τμήματος που θα λειτουργεί καθημερινά στο κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας στην κ.Πόπη Αποκρεμιώτη τηλ. 6947447627

Τα παιδιά θα εναλλάσσουν αγώνισμα στις προπονήσεις από το ένα άθλημα στο άλλο και σε εβδομαδιαία βάση θα γίνονται τρεις ημέρες προπόνηση στην κολύμβηση, μια ημέρα στο τρέξιμο και μία ημέρα στην Ποδηλασία υπό την επίβλεψη προπονητών .

Το τμήμα ποδηλασίας έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις έτσι ώστε το κομμάτι του Τριάθλου που αφορά την Ποδηλασία να διεξάγεται σε συνθήκες ασφάλειας και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού του τμήματος.

Μέσα από την εναλλαγή αθλημάτων διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον και προσφέρει μια αίσθηση μοναδικής ελευθερίας καθώς τα αγωνίσματα εκτός πισίνας διεξάγονται σε ανοικτό χώρο.

Ένα δυναμικό άθλημα που συνδυάζει αρμονικά τρία βασικά αθλήματα στα οποία κάθε παιδί έχει μία επαφή από τα πρώτα βήματά του .

Κάθε παιδί έχει τρέξει έχει κάνει ποδήλατο και έχει κολυμπήσει σε οποιοδήποτε βαθμό στα πρώτα νεανικά του χρόνια.

Ένα άθλημα που προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις μέσα από τη σύνθεση και την αλληλουχία των αθλημάτων στα πρώτα βήματα γνωριμίας σε επίπεδο Ακαδημιών συνδυάζει την άθληση με το παιχνίδι και σταδιακά μέσα από την προπόνηση και διαρκή βελτίωση φιλοδοξεί να διαμορφώσει μια δυναμική που θα το καταστήσει για όσους ενδιαφέρονται αργότερα να το ενταξουν σε μια πιο αγωνιστική προοπτική.

Οι Ακαδημίες Τριάθλου απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών που θα θελήσουν να ασχοληθούν.

Στο τμήμα Τριάθλου εκτός απο το κλασικό τρίαθλο ( κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) καλιεργούνται και οι δύο άλλες εκδοχές

Δίαθλο (Τρέξιμο – Ποδηλασία – Τρέξιμο)

Άκουαθλο (Κολύμβηση – Τρέξιμο)

Αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας εντάσσονται στα αγωνιστικά τμήματα και συμμετέχουν στις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις .

☆ Βάλε αθλητικά παπούτσια

☆ Φόρα το μαγιό σου

☆ Πάρε το ποδήλατό σου

και έλα…

Ο μαγικός κόσμος του Τριάθλου ανοίγεται μπροστά σου .

Έλα μαζί να τον ανακαλύψουμε.

Ζήσε τη νέα πρόκληση !!!